MIJN VERHAAL

Mijn naam is Ruth Zweers. Geboren in het prachtige jaar 1994 en ik woon samen met mijn man in het dorpje Lutten in Overijssel. Wij zijn sinds 2010 bij elkaar en in 2019 zijn we getrouwd.

Naast PUUR videografie werk ik als event organisator van B2B events.
Hoe ben ik begonnen als Videograaf? Na vakanties maakte ik altijd een aftermovie, zo kreeg ik ook na de vakantie weer het gevoel dat ik even in een ander land was. De bewegende beelden en de grappige en mooie momenten brachten mij weer even terug naar de vakantie.

3 jaar geleden trouwde een van onze beste vrienden. Zij vroegen mij of ik ceremoniemeester wilde zijn en zo hun dag wilde regelen. Mijn aanbeveling aan hen was om zeker een videograaf in te huren om hun dag vast te leggen. Helaas was dat voor hen kostentechnisch geen optie en dus bood ik hen aan dat ik hun dag voor ze vast kon leggen. Ze hadden immers niets te verliezen! Dit pakte zo goed uit dat niet lang daarna PUUR videografie werd geboren.

PUUR videografie staat voor wat de naam zegt: PUUR. Ik hou van mensen die hun ware ik laten zien, en wil graag jullie dag vastleggen op een ongedwongen manier en zoals jullie echt zijn.

Elke bruiloft die ik mag vastleggen blijf ik bijzonder vinden.

Liefde voor mooie luchten, lekker eten en wijntjes, spelletjes en mijn vrienden.

Total: